Why this blog

Αγαπητή επισκέπτρια, Aγαπητε επισκέπτη,

Με κάποιον τρόπο έχεις βρεθεί σε αυτό το blog και τώρα διαβάζεις τoν λόγο ΓΙΑ ΤHN ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒLOG "Your StylePath by Sofia Atsali".
Θέλω να σε ευχαριστήσω γι' αυτό και ελπίζω να βρεις εδώ ενδιαφέρουσες εικόνες από trends που θα σε εμπνεύσουν να τα "αγοράσεις" είτε στα καταστήματα, είτε σε online shops είτε απλά στην ντουλάπα σου. Αν φανταστείς το ντύσιμο σου είναι πολύ πιο εύκολο να το δημιουργήσεις μετά. 
Αυτό το blog έχει αποστολή, Μission POSSIBLE...να σε βοηθήσει να εμπνευστείς μια καλύτερη εμφάνιση, να βρεις το δικό σου μονοπάτι στo στυλ...Your Stylepath
Πώς; 
Παρατηρώντας το στυλ άλλων ανθρώπων! 

Θεωρώ πώς τίποτα δεν είναι τυχαίο στο γιατί κάποιος έχει επιλέξει να φοράει αυτό και όχι κάτι άλλο μια δεδομένη στιγμή και πώς στέλνει σήματα με το ντύσιμο του (...οχι μορς;). 
Ουσιαστικά είναι η αρχική επικοινωνία...

Τα χρώματα, τα σχέδια, το μέγεθος, το trendy ή όχι, τα γυαλιά, τα καπέλα, τα accessoires, η τσάντα, τα παπούτσια, το ρολόι, το χτένισμα, το μακιγιάζ, όλα λένε κάτι ή μπορεί επίτηδες να καλύπτουν κάτι, κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα ίσως. Δείχνουν κάτι για τις συνήθειες μας, την μουσική μας, το επάγγελμα μας, τον χαρακτήρα μας.

Σκέψου έναν άντρα με τζήν και καλοκαιρινό Τ-shirt. Θα είναι μονόχρωμο μπλουζάκι ή με στάμπα? Τί θα απεικονίζεται? Γράμματα ή σχέδιο? Το τζήν? Σκισμένο? απλό? μάρκα ή οχι? Εχει την γραμμή του σιδερώματος? (: αχ ρε μανα παλι τα ίδια). Θα τα φοράει με αθλητικά παπούτσια? Με μοκασίνια? Με σαγιονάρες? Θα έχει ζελέ στα μαλιά? Θα έχει σακίδιο στον ώμο? (χμ...φοιτητης, κομπιουτερας, αθλητης? :) Χιαστή τσάντα? Θα είναι κόντρα ξυρισμένος ή αξύριστος? Θα κρατάει κινητό? Αρωμα?   Βαρύ κι ασήκωτο ή διακριτικό?
100 διαφορετικοί χαρακτήρες με ένα Tshirt και ένα τζήν. Εσύ με ποιόν έχεις να κάνεις? 
Oσο πιο γρήγορα τον αποκωδικοποιήσεις τόσο πιο εύστοχη θα είναι η συζήτηση μετά.

Γενικά προσπαθώ οι εικόνες που διαλέγω να βάλω στο blog, δικές μου ή ξένες να δείχνουν ανθρώπους με στυλ αυθεντικό, γούστο και προσωπικότητα. Κοιτάζω τα μάτια τους, το χαμόγελο τους. Θέλω να με πείθουν ότι είναι αυτοί και όχι το περιοδικό ή ΤV π.χ. που τους έκανε να ντυθούν έτσι. Αυτοί με εμπνέουν καλύτερα, το στυλ τους αποτυπώνεται στη μνήμη μου και τους θυμάμαι όταν ανοίγω την ντουλάπα μου ψάχνοντας τί να βάλω. Βελτιώνω κι εγώ την εικόνα μου μέσω αυτών.

Οι φωτό στο Ηοmepage του blog αφορούν κυρίως τις γυναίκες αλλά βέβαια υπάρχει και η ενότητα Άντρες, όπου δημοσιεύω φωτό και ντυσίματα για άντρες. Βίντεο από Μακιγιάζ , φωτό για χτενίσματα και tips για το how to υπάρχουν στην ενότητα Οhμορφιά, ενώ στην Γυμναστική θα βρείτε βιντεάκια με ασκήσεις για να βάλουμε λίγο την γυμναστική στην καθημερινότητα μας. 

Στην αρχική σελίδα (ΗΟΜΕ) όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω θα ανοίγουν φωτογραφίες/posts. Μετά το τελευταίο post/φωτό θα δείς την επιλογή Older Posts την οποία καί κλικάρεις αν επιθυμείς να δείς παλαιότερες φωτογραφίες-posts. Επίσης αν πατήσεις πάνω σε ένα post-φωτογραφία θα ανοίξει μόνο αυτό και θα πρέπει να επιλέξεις Ηome για να επιστρεψεις στην αρχική σελίδα με τις πολλές φωτογραφίες.

Στο Facebook θα με βρείς ως Sofia Atsali. Yourstylepath και
το email μου είναι sofiaatsali@gmail.com 
(Η ενοτητα Contact τα αναφέρει αναλυτικα).

Ελπίζω να συναντιόμαστε ΕΔΩ!

Φιλικα,
Σοφία Aτσάλη

ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

Τετράγωνο κόψιμο στο λαιμο σε φορέματα και φούστες!  Στις χειμωνιατικες εκπτωσεις αν εντοπίσετε τέτοιο φόρεμα και σας αρέσει και σας π...