Αχ αυτά τα σγουρά μαλλιά!http://troprouge.blogspot.gr

Όσες έχουν σγουρά μαλλιά σίγουρα θα έχουν νιώσει τον φόβο πως αν τα κόψουν κοντά θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να μοιάζουν με γλυκά προβατάκια παρά με στυλάτες γυναίκες... 

Η αλήθεια είναι πως η μπούκλα όσο χάνει το βάρος της γίνεται όλο και πιο μπουκλωτή με αποτέλεσμα τα μαλλιά στο σύνολο τους να παίρνουν όγκο και να να φουντώνουν. Και το ερώτημα είναι: Tί θα κάνουμε εμείς οι σγουρομάλλες; Eίμαστε καταδικασμένες να έχουμε τα μακριά μπουκλωτά μαλλιά της εφηβείας μας για μια ζωή; 
Αμ δε... αυτό το μακρύ μαλλί δεν δίνει καθόλου τύπο από μια ηλικία και μετά. Το μετά για εμένα είναι όταν παύει η ηλικία να ξεκινάει με τον αριθμό 2... Ει ψιτ η ηλικία της ταυτότητας! Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.

Ασε που εγώ προσωπικά δεν μπορώ να τα κουμαντάρω κιόλας, 100 ώρες για να τα ξεμπλέξω. Επίσης τί φταίει και ο κομμώτρια που θα κληθεί να τα ισιώσει; Πόσες αμαρτίες να έχει κάνει; Και η τρίχα τόσο κάψιμο που τρώει, να 'χε φωνεί θα ούρλιαζε!
Μόνο το καλοκαίρι στη θάλασσα είμαι τυχερή, το αλάτι φτιάχνει την τέλεια μπούκλα και μετά για το βράδυ λίγο αφρό και έτοιμα. 

Τελικά θέλω να καταλήξω στο ότι -με αφορμή την κοπέλα της φωτογραφίας- σκέφτηκα πως  μια χαρά δείχνει και σε κοντό κούρεμα το σγουρό αρκεί ο κομμωτής να ξέρει να χρησιμοποιεί καλά το ψαλίδι, τα ντεγκραταρίσματα και γενικά να κόβει τα σγουρά μαλλιά τόσο... όσο!

Συστάσεις για τέτοιους κομμωτές δεκτές!

Άσχετο...τα παπουτσάκια δεν είναι καί σούπερ άνετα καί μοδάτα?

xxx
Sofia


Comments